off

ANUNT IMPORTANT !!

Frați și surori,
membri ai Bisericii Mesia,

Cu bucurie vă anunțăm că, începând cu ziua de Duminică – 14 Iunie 2020, ne vom putea întâlni din nou la părtășie.
Pentru început, dacă vremea ne va permite, ne vom aduna în perimetrul betonat din fața bisericii (pe terenul de baschet al Fundației Hand of Help), între orele 10:00 – 12:00.
Pentru o organizare cât mai eficientă, vă rugăm să consultați Ordinul de ministru, Anexa 5 și Comunicatul intern cu regulile de acces, care reglementează desfășurarea slujbelor religioase în exteriorul lăcașurilor de cult, în așa fel încât să nu creăm probleme și nici să punem în dificultate părțile implicate.
Deasemenea, recomandăm evitarea pentru moment a prezenței copiilor sub 12 ani, a personalului care își desfășoară activitatea în unitățile medicale, și a celor cu simptome specifice Covid-19. La accesul în zona delimitată se va face triaj observațional, iar celor care nu au li se vor pune la dispoziție măști și mănuși de protecție.
Încercăm să punem la dispoziție și un număr suficient de scaune pentru frații și surorile în vârstă, de aceea vă îndemnăm să arătăm îngăduință unii față de alții.
Pentru mai multe detalii, și pentru a afla cum puteți contribui la buna desfășurare a slujbelor, puteți contacta cu încredere pe oricare dintre membrii Consiliului Bisericesc.
Nădăjduim într-o revedere cu bine, binecuvântată de prezența lui Dumnezeu.

Cu prețuire,
Onisim Petrovici.