off

Înmormantări

Frați și surori,

Vă anunțăm cu durere în suflet că aseară în jurul orei 22:00, fratele MARCU MIRCEA a încetat din viață.
În ultimele luni din viață s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A suferit câteva intervenții chirurgicale, în urma cărora a survenit și decesul.
În acord cu familia, vom avea o slujbă de priveghi în această seară începând cu ora 19.
Vom plânge cu cei ce plâng, conștienți de beneficiile prezenței în casa de jale (Ecles. 7:2,4).

Cu durere vă anunțăm că pentru fratele nostru DUMITREL GHIDESCU alergarea pe acest pământ s-a sfârșit în seara zilei de 4 Aprilie 2020…
Da! Durere pentru noi, și bucurie pentru cer. Bucurie pentru că încă un erou al slavei s-a întors biruitor ACASĂ! Și dacă inimile noastre bat după ritmul cerului, atunci și întristarea noastră se va schimba în bucurie.
Hotărârea lui Dumnezeu de a-l chema acasă pe Dumitrel încă din cei mai frumoși ani ai vieții a rămas de neclintit. Nu putem decât în smerenie și ascultare să ne supunem planului divin și să acceptăm voia Sa desăvârșită.
Nu putem să nu spunem că pentru toți cei care l-am cunoscut, Dumitrel a fost un exemplu de rezistență, de tărie și de răbdare în luptele vieții. Un exemplu de pace, blândețe și bucurie molipsitoare chiar și atunci când suferința nemiloasă i-a copleșit ființa. Dar mai presus de toate, el a fost un exemplu viu al dragostei lui Dumnezeu față de noi, oamenii şi al puterii de răscumpărare a jertfei Domnului nostru Isus Hristos.
Pentru Dumitrel suferința, chinul, durerea, lacrimile și necazurile s-au sfârșit…
Pentru noi însă, lupta continuă!
O parte din această luptă este și aceea de a ne supune restricțiilor impuse de autoritățile statului, având în vedere starea de necesitate în care ne aflăm în plină criză pandemică.
De aceea, vă asigurăm că împreună cu conducerea Fundației Hand of Help vom lua cele mai înțelepte și potrivite decizii privitoare la serviciile de priveghi și înmormântare și vă rugăm să arătați înțelegere și bunăvoință față de aceste decizii.
Vă mulțumim tuturor în Numele Domnului Isus pentru rugăciunile voastre, zilele de post, gândurile bune, dăruirea și implicarea pe care ați arătat-o față de Dumitrel.
Mulțumim Fundației Hand of Help pentru misiunea pe care și-a îndeplinit-o cu atâta dragoste și responsabilitate.
Răsplătirile dumnezeiești să vă copleșească viețile!

Frați și surori,

Îți mulțumim Doamne pentru Dumitrel!

Vom reveni cu detalii…

Ce bogat este Cerul!…Cât de sărac e pământul!…La revedere frate drag, însă ne vom revedea pe plaiurile Ierusalimului Ceresc.

„M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credința.

De acum mă aşteaptă cununa* neprihănirii, pe care mi-o va da în „ziua aceea” Domnul, Judecătorul cel drept. Şi nu numai mie, ci şi tuturor celorce vor fi iubit venirea Lui.

2 Timotei 4:7,8

Slujbele religioase în memoria celui care a fost tatăl nostru Gheorghe Dusciuc se vor ține la Biserica Penticostală Mesia Botoșani după cum urmează:

Miercuri, ora 19.00

Joi, ora 19.00

Vineri, ora 19.00

Sâmbăta, ora 09.00Inmormantare

Prezența fiecăruia dintre voi va fi o mângâiere pentru noi!

Slujbele religioase în memoria celui care a fost tatăl nostru Gheorghe Petrovici se vor ține la Biserica Penticostală Betel Botoșani după cum urmează:

Luni, ora 18 – slujbă de priveghi
Marți, ora 18 – slujbă de priveghi
Miercuri, ora 12 – slujbă de înmormântare.

Prezența fiecăruia dintre voi va fi o mângâiere pentru noi!